FOUR REASONS

Miraculos Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa ja maahantuo korkealaatuisia hiusalan tuotteita. He valmistavat laadukkaita, kotimaisia Four Reasons -hiustenhoitotuotteita sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin. Yritys on luonut useita palkittuja hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjoja kuten Four Reasons, Four Reasons Black Edition, No nothing Very Sensitive ja Color mask, jotka ovat moderneja, hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia.

hairgarage.fi-it-looks-copper-circleicon-320x320

Hair Garage Kérastase Insitute - Color Bar - Tampere

FOUR REASONS PROFESSIONAL COLORS

Four Reasons Professional Color Studio tarjoaa asiakkaille aivan uudenlaisen ja monipuolisen tavan tutustua hiustenvärjäysten maailmaan. Four Reasons Professional Color -väripalvelu on asiakkaalle tehtävä henkilökohtainen värikonsultointi, jonka avulla palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle omaan tyyliin sopivan hiusvärin.

Hair Garage Kérastase Insitute - L'Oreal IT LOOKS hiustenvärjäys

FOUR REASONS COLLECTION

Four Reasons Collection on täysin suomalaisin voimin toteutettu katsaus ajankohtaiseen hiusmuotiin. Four Reasons Collection julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, aina keväällä ja syksyllä. Four Reasons Team suunnittelee ja toteuttaa innovatiiviset ja trendikkäät hiustyylit ja kokonaisuus toteutetaan nimekkäiden suomalaisten stailistien ja valokuvaajien kanssa.