iS Clinical kasvohoidot

iS Clinical on Innovative Skincare®:n kehittämä tuotesarja, jonka tuotannossa noudatetaan korkeita eettisiä periaatteita ja höydynnetään ihon terveyteen liittyvää tiedettä.

Tämän korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet ja tarkasti valvotut valmistusmenetelmät, joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. Kasvohoitotuotteet ovat erittäin riittoisia ja hyvin ihoon imeytyviä.

Fire & Ice Facial "Red Carpet" • 60 min

Kevyt, kasvipohjainen happokuorintahoito ilman toipumisaikaa. Häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solutason uusiutumista. Sopii myös ongelmalliselle iholle. *)

Foaming Enzyme Treatment

Syväpuhdistava mutta hellävarainen hoito - myös herkällekin iholle. Vaahtoavat ainesosat kuorivat ihoa hellästi mutta tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille jättäen ihon kirkkaaksi ja kuulaaksi useiden päivien ajaksi. *)

Exfloliating Creal SKin Facial

Perinteinen, ihohuokosia syvältä puhdistava kasvohoito. Kasvohoito, joka kuorii, hoitaa ja tervehdyttää rasvaista, tukkeutunutta, akneen taipuvaista tai muuten ongelmallista ihoa. Tri-Active Exfoliant -kuorinta ja Clarifying Mud Mask -mutanaamio puhdistavat, kuorivat mutta myös stimuloivat mikroverenkiertoa. *)

Honey Enzyme Facial

Luksuskasvohoito kuivalle iholle. Hemmotteluhoito, joka parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille. Jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen. *)

Eye Bright Treatment • 15 min

Täydennä mikä tahansa kasvohoito tämän silmänympäryshoidon avulla hoitaaksesi ryppyjä, juonteita, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta.

Harmony Facial • 30 min

Tämä ihoa hellivä ja uudistava kasvohoito on kehitetty herättämään aistit ja palauttamaan iholle tasapaino, samalla kun se kiinteyttää ihoa, kirkastaa ja antaa sille kestävyyttä. Väsynyt iho saa tervettä kuulautta. Sopii erinomaisesti vahingoittuneelle, äärimmäisen kuivalle ja erityisherkälle iholle.


*) Laajennettu ihonhoitoprotokolla + 30 min

Täydennä hoito ihonpuhdistuksella ja hieronnalla.