Käsi- ja jalkahoidot

OPI NAIL BAR - MANIKYYRIT JA KYNSIENHOITOPALVELUT

OPI Nail Bar manikyyripalvelut ovat ylellisiä, ”nopeita” palveluita, oikeita hemmottelukeitaita nykypäivän kiireen keskellä. Saat upeat ja hoidetut kädet ja kynnet jopa 20 minuutissa!

OPI Nail Bar palveluihin kuuluu tunnettu OPI Minimanic käsihoito (20min), joka tehdään aina myös suositun OPI GelColor kestolakkauksen alle. OPI GelColor hellävarainen kestolakkaus (45min) kuivatetaan LED-valon avulla ja kestää 3-4 viikkoa upean kiiltävänä. OPI GelColor lakkaus poistetaan OPI Expert Touch lakanpoistoaineella kotona tai hoitolassa.

Manikyyrit ALK. 25€


OPI - JALKAHOITOPALVELUT

OPI jalkahoito on ylellinen, tehokas SPA hoito, mikä rauhoittaa, virkistää ja tekee jaloista täydellisen pehmeät ja huolitellut. Jalkahoidossa käsitellään tarvittaessa jalkojen ongelmakohtia, kuten esim. kynsiongelmat, kovettumat, känsät tai syylät. Halutessasi lakkaamme kynnet OPI kestolakalla.

Vuosien tuotekehittelyn jälkeen, OPI jalkahoitotuotteet löytyvät alan parhaista hoitoloista. OPI jalkahoitotuotteet vaikuttavat kolmivaikutteisella tavalla; rauhoittaen, pehmentäen ja uudistaen, samalla kun Alpha Hydroxy Acids-hapot poistavat hellävaraisesti kuivaa, kuollutta ihosolukkoa.

  • Kasviuutteet kuten esim. Green Tea, Orange Flower, Geranium ja Ruusu pehmentävät ja hoitavat ihoa.
  • OPI´n ainutlaatuinen Avocado Lipid Complex yhdessä rikkaiden aineosien kanssa pehmentävät sekä ennaltaehkäisevät ihon kuivumista.
  • Elintärkeät öljyt, jotka sisältävät Tea Tree uutetta, kosteuttavat ja uudistavat aromaterapeuttisella tavalla.
  • Vitamiinit kuten A, C ja E rentouttavat, hoitavat sekä palauttavat iholle sen luonnollisen kosteuden.

Jalkahoidot ALK. 40€

Käsihoito Tampereella - kauneuhoitola Hair Garagessa
Jalkahoito Tampereella - kauneuhoitola Hair Garagessa