Exuviance-kasvohoidot

Exuviance klinikkahoitojen avulla saat tuotteistamme parhaan mahdollisen tehon. Jokainen kasvohoito räätälöidään ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan sinun toiveesi huomioon ottaen. Exuviancen klinikkahoito voidaan tehdä joko kuorivalla hapolla tai ilman.

Jokaisen klinikkahoidon yhteydessä kuorimme ihon, sekä nopeutamme ihosolujen uusiutumisprosessia. Hellästi, mutta tehokkaasti.

Jo ensimmäinen happohoito antaa näkyviä tuloksia, varsinkin kun hoito tehdään ns. kultanaamiolla, sillä hoito jatkaa hoitamistaan 3-4 viikkoa kasvohoidon jälkeen.Tämä kaikki on mahdollista laktobionisen hapon ansiosta jota aiemmin on käytetty suonensisäisten kroonisten tulehdusten hoitamisessa.

Ennen elinsiirtoja myös elimet säilytetään laktobionisessa hapossa, jolloin ei tarvita koneiden apua niiden säilymisessä. Tämä sensaatiomainen aine on ainoastaan exuviance tuotteissa esim. kultanaamiossa tiivistetyssä muodossa.

Sarjahoitokertoja suosittelemme 6-10 ja ylläpitohoitoja tarpeen mukaan. Yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia aikaan.


Kasvohoitojen hinnat alk. 55€

Kasvohoidot - Hair Garage Tampere

Kasvohoidot - Hair Garage Tampere