Kauneudenhoitotuotteet

Exuviance Professional

Exuviance on yksi markkinoiden parhaiten dokumentoiduista tuotemerkeistä, ja ainoana kosmetiikkamerkkinä saanut kansainvälisen F.D.A merkinnän.

Tuotemerkin takana on lääke- ja ihotautialan yritys Neostrata-Exuviance. Ihotautilääkärit ja plastiikkakirurgit ympäri maailman käyttävät näitä tuotteita.

Exuviance on jotain aivan uutta, joka perustuu uuteen molekyyliin, polyhydroksihappoon (PHA). Laaduun takeena on yli 40 vuoden tutkimus- ja kehitystyö. Kehittäjät ovat saaneet patentin yli 100 tuotteelle. Ainutlaatuisia tuloksia kohtuulliseen hintaan.

Lue lisätietoja maahantuojan sivuilta: www.exuviance.fi


OPI

OPI on erittäin suosittu amerikkalainen kynsituotteita valmistava yritys, joka on patentoinut tuotteitaan hyvällä menestyksellä. OPI on Amerikassa yksi johtavista kynsituotteiden merkeistä. OPI tuotteiden valmistus ja kynsilakkojen värisävyt on erittäin tarkkaan suunniteltu. Lakat ovat erittäin täyteläisiä, pitkäkestoisia - tarjoten kuluttajille pientä luksusta arkeen.

OPI tuotteita myydään yli 100 maassa ja tuotevalikoimaan kuuluu mm. kynsienhoito- ja viimeistelytuotteet, voiteet, manikyyri- ja pedikyyrituotteet sekä välineet käsien ja jalkojen hoitoon.

Lisätietoja valmistajan sivuilta: www.opi.com

Exuviance kasvonhoitotuotteet - Hair Garage • Tampere
OPI kynsilakat ja käsihoitotuotteet - Hair Garage • Tampere