KC PROFESSIONAL

Miraculos Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa ja maahantuo korkealaatuisia hiusalan tuotteita. He valmistavat laadukkaita, kotimaisia KC Professional -hiustenhoitotuotteita sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin. Yritys on luonut useita palkittuja hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjoja kuten Four Reasons, Four Reasons Black Edition, No nothing Very Sensitive ja Color mask, jotka ovat moderneja, hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia.

hairgarage.fi-it-looks-copper-circleicon-320x320

Hair Garage Kérastase Insitute - Color Bar - Tampere

KC PROFESSIONAL COLORS

KC Professional Color Studio tarjoaa asiakkaille aivan uudenlaisen ja monipuolisen tavan tutustua hiustenvärjäysten maailmaan. KC Professional Color -väripalvelu on asiakkaalle tehtävä henkilökohtainen värikonsultointi, jonka avulla palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle omaan tyyliin sopivan hiusvärin.

 

Hair Garage Kérastase Insitute - L'Oreal IT LOOKS hiustenvärjäys

KC COLLECTION

KC Collecton on täysin suomalaisin voimin toteutettu katsaus ajankohtaiseen hiusmuotiin. KC Collection julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, aina keväällä ja syksyllä. KC Team suunnittelee ja toteuttaa innovatiiviset ja trendikkäät hiustyylit ja kokonaisuus toteutetaan nimekkäiden suomalaisten stailistien ja valokuvaajien kanssa.