KÉRASTASE

YLELLISTÄ HIUSTENHOITOA

Hair Garage on erikoistunut hiuspohjan- ja hiusten hoitamiseen.

Kérastase yhdistää ainutlaatuisen palvelun, viimeisimmän tuoteteknologian sekä hemmottelun ja hyvän olon. Jokainen yksityiskohta ja Kérastase hoitorituaali on mietitty siten, että asiakkaana saat ainutlaatuisen kokemuksen hiusten kauneudenhoidosta.

Hoidot voidaan toteuttaa muun työn esim. värikäsittelyn/leikkauksen yhteydessä tai föönauksen/kampauksen yhteydessä.

DIAGNOOSI

Kampaajasi tekee Sinulle henkilökohtaisen diagnoosin laboratoriotasoisen hiuskameran avulla ja valitsee juuri Sinun hiuspohjallesi ja hiuksillesi sopivan tehohoidon kampaamokäyttöön tarkoitetuista erikoishoidoista.

Kérastase hiustenhoito ja kylvetys - parturi-kampaamo Hair Garagessa Tampereella

KYLVETÄ

Diagnoosissa valitulla shampookylvyllä hiukset ja hiuspohja kylvetetään. Hiusten kylvetyksen tehtävä on puhdistaa hiuspohja ja hiukset, samalla asiakas saa kokea ylellisen kylpyhieronnan tunteen. 

Kérastase hiustenhoitorituaalit - parturi-kampaamo Hair Garagessa Tampereella

HOIDA

Hoito sisältää ylellisen hiuspohjan hieronnan, joka stimuloi hiuspohjan tärkeitä toimintoja ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Rentouttavan hiuspohjan hieronnan aikana asiakas saa rentoutua täydellisesti.

Kérastase hoitavat hiustenkäsittelyaineet - parturi-kampaamo Hair Garagessa Tampereella

VIIMEISTELE

Viimeistelyssä hiuksiin laitetaan Kérastase viimeistelytuotteet, jotka suojaavat ja antavat tukea halutulle kampaukselle. Samalla kampaajasi opastaa Sinua viimeistelytuotteiden käytössä.

Kampaamossa toteutettavat hiustenhoitorituaalit
täyttävät kaikki vaatimuksesi

Hemmottele itseäsi Kérastase -kampaajasi tekemällä räätälöidyllä hiustenhoitorituaalilla. Rituaalit ovat syvävaikutteisia hoitoja, jotka tehostavat hiustenhoitotuotteiden tehoa. Hoitoihin kuuluu ammattimainen hieronta, joka tekee hoidosta äärimmäisen rentouttavan elämyksen.

Jokainen ammattimainen hoito on luotu tarjoamaan ainutlaatuisen kauneus- ja hiustenhoitoelämyksen, joka toteutetaan viidessä vaiheessa:
valmstele, kylvetä, hoida, anna elinvoimaa ja viimeistele.


K-MIST RITUAALI

K-Mist rituaalissa käytetään Mikro-Mist laitetta. Laite käyttää puhdistettua vettä ja tuottaa kevyttä "usvaa", jonka tehtävänä on avata hiusta. Tällöin aktiiviset aineosat erikoishoidotuotteista vaikuttavat syvemmälle hiuskuituun. Mitä huonokuntoisemmat hiukset ovat - sitä paremman lopputuloksen K-Mist rituaalin avulla hiuksiin saadaan. Hoidon avulla hiukseen palautuu luonnollinen elinvoima.

K-MIST rituaali • 30 min • alk. 60 €

 

Kérastase hiustenhoitotuotteet - parturi-kampaamo Hair Garage Tampere
Hair Garage - luksusparturi-kampaamo Tampereella