Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta rentouttaa ja hemmottelee. Se vähentää stressiä ja väsymystä. Se auttaa myös lihas- ja nivelkipuihin. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa nesteen poistoa kehosta.

Kuumien laavakivien käyttö hieronnassa on kiinalaisen lääketieteen perua. Sen tarkoituksena on lisätä fyysistä ja henkistä tasapainoa.

Hoidossa käytetään lämmitettyjä laavakiviä, joilla hoitaja sivelee hellästi hoidettavan jaloista päähän asti. Hoito sopii kaikille, jotka nauttivat lämmöstä.

Kuumakivihieronta on myös loistava lahjaidea!


Pidän lämmöstä ja viimeaikainen elämäni on ollut hyvin stressaavaa. Siksi kuumakivihieronta tuntui houkuttelevalta vaihtoehdolta liikunnallisen elämäni vaatiman klassisen hieronnan rinnalle. Kirsin tapa hoitaa auttaa rentoutumaan ja suostumaan pakottomaan kehonhuoltoon. Kivien lämpö imeytyi nopeasti lihaksiini, mikä sai aikaan raukean, levollisen olon. Hoitoympäristö oli sekin rauhallinen ja miellyttävä. Suosittelen lämpimästi, kun haluaa katkaista kiireen ja olla hetken pinnistelemättä mihinkään suuntaan.Maarit, asiakas

Kuumakivihieronta ALK. 45€

Hair Garage Kérastase Insitute - hierontapalvelut - kuumakivihieronta