Laitehoidot

Kosmetologissa ultraäänihoidoista puhuttaessa tulee erottaa toisistaan varsinainen ultraäänihoito ja ns. puhdistava ultraäänihoito.

Puhdistavassa ultraäänessä hoito irrottaa hetkessä kuolleen sarveissolukon ja muuttaa ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivuitta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Hoitavalla ultraäänellä on kudoksissa monenlaisia ihon ja koko kehon terveyttä edistäviä vaikutuksia, joita on kolmenlaisia: mekaanisia, fysikaaliskemiallisia ja lämpövaikutuksia. Mekaanisesti ultraääni vaikuttaa mikrohieronnan tavoin kudoksessa, se kiinteyttää ja elastisoi kudoksia ja pehmentää esimerkiksi arpikudosta.

Fysikaalis-kemiallisesti ultraääni vaikuttaa laajentamalla verisuonia ja lisäämällä verenkiertoa hoitoalueella, solukalvojen läpäisykyky paranee ja esimerkiksi hoitoaineita voidaan näin tehokkaasti imeyttää. Ultraääni vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja imuneste-kiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Hoidon aikana kudosten pH-arvo muuttuu emäksisempään suuntaan, ultraäänihoito vähentää tulehduksia ja lievittää kipuja sekä alentaa lihasjännitystä.

Lämpövaikutus ilmenee paikallisena lämpötilan kohoamisena hoitokohteen ympäristössä, samalla kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy ja verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Mikrohionta on pientä alumiinioksidijauheella tehtävää mekaanista ihon hiontaa, joka tehdään alipaineen ja alumiinioksijauheen avulla. Mikrohiontaa suositellaan erityisesti huonosti toimivalle, epäpuhtaalle, ikääntyvälle iholle sekä arpiin. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona. Mikrohiontaan sisältyy alkupuhdistus, mikrohionta, naamio ja hoitovoide.


Laitehoidot ALK. 65€

Laitehoito kasvohoidoissa - kauneushoitola Hair Garage • Tampere