Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on erilaisista tekniikoista koostuva hierontakokonaisuus, jonka tehtävänä on vilkastuttaa kudosten aiheenvaihduntaa, poistaa lihasten jännitystiloja ja laukaista kiputiloja. Hieronnan tehtävä on ennaltaehkäistä ja rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Hieronta-ajan perusteella valitaan hoidettava alue Esim. 30 min hieronnassa voidaan tehdä niska- ja hartiaseutu, 45 min hieronnassa jalat tai koko selän alue. Hieronnan alussa sovitaan hoidettavasta alueesta ja keskustellaan hieronnan kulusta.

Hieronta-lahjakortti on myös loistava lahjaidea!


HIERONTAHINNASTO

Kokovartalohieronta - 75 min:  65€
Puolivartalohieronta - 45min: 45€
Akupunktioneulat hieronnan yhteydessä 1€ / kpl
Aromahieronta: 85€

 

 

Hair Garage Kérastase Insitute - hierontapalvelut - klassinen hieronta
Jaa kavereillesi!

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta rentouttaa ja hemmottelee. Se vähentää stressiä ja väsymystä. Se auttaa myös lihas- ja nivelkipuihin. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa nesteen poistoa kehosta.

Kuumien laavakivien käyttö hieronnassa on kiinalaisen lääketieteen perua. Sen tarkoituksena on lisätä fyysistä ja henkistä tasapainoa.

Hoidossa käytetään lämmitettyjä laavakiviä, joilla hoitaja sivelee hellästi hoidettavan jaloista päähän asti. Hoito sopii kaikille, jotka nauttivat lämmöstä.

Kuumakivihieronta on myös loistava lahjaidea!


Asiakaskokemus

"Pidän lämmöstä ja viimeaikainen elämäni on ollut hyvin stressaavaa. Siksi kuumakivihieronta tuntui houkuttelevalta vaihtoehdolta liikunnallisen elämäni vaatiman klassisen hieronnan rinnalle. Kirsin tapa hoitaa auttaa rentoutumaan ja suostumaan pakottomaan kehonhuoltoon. Kivien lämpö imeytyi nopeasti lihaksiini, mikä sai aikaan raukean, levollisen olon. Hoitoympäristö oli sekin rauhallinen ja miellyttävä. Suosittelen lämpimästi, kun haluaa katkaista kiireen ja olla hetken pinnistelemättä mihinkään suuntaan."

- Maarit


KUUMAKIVIHIERONTA, ALK. 45€

 

Hair Garage Kérastase Insitute - hierontapalvelut - kuumakivihieronta
Jaa kavereillesi!