Ripsipidennykset

Pidemmät, vahvemmat, runsaammat ripset! Vahvat ja kauniisti kaartuvat ripset näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta. Ripsipidennykset saavat silmäsi näyttämään raikkailta ja tekevät katseestasi intensiivisemmän.

Näytät huolitellulta heti herätessäsi! JB LASHES -ammattilaisen avulla saat ripset, joista olet aina haaveillut.


Ripsipidennykset ALK. 125€ | Ripsihuollot ALK. 52€


Usein ripsipidennyksistä kysytyt kysymykset

Mitä ripsipidennyskuidut ovat?

JB Lashes -ripsikuidut ovat synteettisiä, pehmeitä ja muhkeita kuituja, jotka on käsitelty kiiltävän mustiksi. JB -tuotteista löytyy 2 eri kaarevuutta, 4 paksuutta, mustia ja värillisiä ripsikuituja. Laaja valikoima takaa sen, että saat juuri sellaiset ripset kuin haluat!

Ovatko ripsipidennykset turvallisia?

JB Lashes -ammattilaisen tekemänä ripsienpidennykset ovat täysin turvallisia. Pidennykset eivät estä piilolinssien käyttöä. Ripsikuidut tai liima eivät ole kosketuksissa ihoon.

Kuinka kauan ripsipidennykset kestävät?

Oman ripsen kasvusykli on yleensä noin 60-100 päivää. Koska ripsikuitu liimataan omaan ripseen, se putoaa aikanaan oman ripsen mukana pois. Tavallisesti huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Miten hoidan ripsipidennyksiä?

Vältä öljypohjaisia kasvo- ja silmämeikinpuhdistusaineita sekä mekaanisia ripsentaivuttajia. Ripsien nyppiminen ja silmien hierominen saattaa irrottaa ripsikuituja. Käyttämällä erikseen saatavilla olevaa ripsikuitujen suojapinnoitetta, suojaat liimasaumaa ja parannat ripsikuitujen pysyvyyttä entisestään.

Voinko käyttää ripsiväriä?

JB Lashes -ripsipidennysten kanssa et tarvitse ripsiväriä! Mikäli kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä esim. huollon lähestyessä tai juhlatilaisuuksissa, JB Lashes Volume Up -ripsiväri on kehitetty erityisesti ripsipidennyksiä varten, ja voit käyttää sitä korostamaan uusia ripsiäsi. Älä käytä vedenkestävää ripsiväriä!

Voiko ripsipidennykset laittaa värjättyihin tai permanentattuihin ripsiin?

Kyllä voi. Värjäystä tai permanenttia ei ole kuitenkaan suositeltavaa tehdä samalla kertaa kuin ripsipidennystä.

Kuinka kauan ripsipidennysten tekoon ja huoltoon varataan aikaa?

Ammattilaisen tekemänä ripsipidennysten laittaminen on kivutonta ja rentouttavaa. Pidennysten laittoon varataan aikaa noin 2 tuntia, jona aikana ripsiin kiinnitetään noin 80-100 ripsikuitua per silmä. Kuidut liimataan omiin ripsiin ja tarvittava ripsikuitujen määrä riippuu omien ripsien määrästä. Huollossa kuituja lisätään lähteneiden tilalle sekä uusiin kasvaneisiin ripsiin. Huolto kestää yleensä n 60-90 minuuttia.

Kuinka voin poistaa ripsipidennykset?

Älä poista ripsikuituja itse. Voit antaa ripsien lähteä itsekseen luonnonripsien mukana tai varata ajan kuitujen poistoon, jolloin ne poistetaan siihen tarkoitetulla aineella omia ripsiä vahingoittamatta.

Voinko käyttää samanaikaisesti piilolinssejä?

Kyllä, voit käyttää piilolinssejä aivan kuten normaalistikin. On kuitenkin suositeltavaa poistaa piilolinssit aina ripsien laiton ja huollon ajaksi.

Ripsipidennykset Tampereella tekee ammattitaidolla kauneuhoitola Hair Garage